Koneet marjanviljelyyn


Lyyti Lyyti Lyyti Lyyti Lyyti Lyyti- mansikanistutuskone

Lyyti

Lyyti on Suonenjoella italialaisen istutuskoneen pohjalta kehitetty mansikan istutus-muovinlevitys-koneyhdistelmä. Vannas avaa vaon ja laite vie taimen oikeaan syvyyteen, tiivistyspyörät tiivistävät taimen maahan. Muovi levitetään taimien päälle ja samanaikaisesti rei’itin tekee taimireiät istutusyksiköltä saamansa käskyn mukaisesti. Lisälaitteeksi Lyytiin on saatavilla esimerkiksi tihkuletkun purkulaite. Koneellinen istutus helpottaa ja nopeuttaa työtä, varmistaa hyvän laadun ja säästää palkkakustannuksia.


 

Mansikan istutuskone

Yhdysvalloissa kehitetyllä mansikan istutuskoneella Mechanical Transplanter 1000 saat istutettua jopa isotkin avojuuriset taimet juuri oikeaan asentoon ja oikeaan istutussyvyyteen. Kasteluyksiköllä taimet voidaan myös kastella istutuksen yhteydessä. Istutusnopeus yhdellä istuttajalla on noin 0,5 km/h ja kahdella lähes 1 km/h.


 

Ruisku

Carrarospray on mönkijällä hinattava helppokäyttöinen ja kestävä ilma-avusteinen ruisku. Soveltuu kapeisiin riviväleihin jonne ei traktorilla pääse – erinomainen esimerkiksi tunneliviljelyyn, taimistoille ja kasvihuoneisiin. Suuttimet ovat helposti säädettävissä sekä suljettavissa yksitellen. Tankin koko 200 tai 400 litraa.

Kiinnostuitko koneista

Ota yhteyttä Jarmoon joko puhelimitse 0405054035, sähköpostilla osoitteeseen jarmo.roppanen@taimituotanto.net tai lähetä yhteydenottopyyntö

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Yhteensä:
    Kassalle
    (0)